fbpx

Η παραμυθένια take-away πρόταση της Hans & Gretel ξεχωρίζει από μακριά καθώς γίνεται αντιληπτή με όλες τις αισθήσεις! «Η μαγική εικόνα του καταστήματος τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, οι μυρωδιές που ξεχειλίζουν από δεκάδες μέτρα μακριά και προκαλούν τους περαστικούς να το επισκεφθούν, αλλά και οι παραμυθένιες μουσικές που ακούγονται ολοκληρώνοντας μια ξεχωριστή εμπειρία και ένα μαγικό ταξίδι για τον επισκέπτη μας».

Hans and gretel FranchiseesΟ κύριος Αλέξανδρος Ελύτης και ο κύριος Ανδρέας Πανηγυράκης επέλεξαν την οικογένεια του sweet & candy factory για το νέο τους επιχειρηματικό ξεκίνημα στον χώρο της εστίασης. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε με ένα τόσο ξεχωριστό και ιδιαίτερο concept που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά».

Το Hans & Gretel στην Κέρκυρα έγινε από την αρχή το αγαπημένο στέκι για μικρούς και μεγάλους. «Απευθυνόμαστε σε εφήβους μέσω του fun στοιχείου, σε νέους γονείς και παιδιά που ψάχνουν μια μαγική γλυκιά λιχουδιά καθώς και σε «αιώνια» παιδιά, όπως είμαστε λίγο – πολύ όλοι μας. Είναι απίστευτος ο ενθουσιασμός και η χαρά που δείχνουν όλοι οι άνθρωποι κάθε ηλικίας όταν βλέπουν το κατάστημα μας!» δηλώνουν ικανοποιημένοι καθώς «είναι ένα concept στο οποίο χαίρεσαι να συμμετέχεις με οποιοδήποτε τρόπο, ως επισκέπτης, ως εργαζόμενος, ως συνεργάτης».

Hans and Gretel FranchiseΚαταρχάς γιατί επιλέξατε να ενταχθείτε σε ένα δίκτυο franchise;

Το ανταγωνιστικό πεδίο, οι νέες καταναλωτικές συμπεριφορές και συνολικά το νέο τοπίο της αγοράς, δημιουργεί μεγάλη πίεση στις ανεξάρτητες επιχειρήσεις. Πιστεύουμε πως μόνο ισχυρές εταιρείες και καταστήματα σε επίπεδο δικτύου και επώνυμης διασφάλισης προϊόντων μπορούν να ανταπεξέλθουν και να αξιοποιήσουν αποδοτικά τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην αγορά.

Hans and Gretel Franchise - Μοναδικές προϊόντικές λύσειςΜε ποια κριτήρια κρίνατε ότι  η Hans & Gretel είναι το κατάλληλο σύστημα Franchise για την Κέρκυρα;

Με την ένταξη μας στο δίκτυο της Hans and Gretel είχαμε τη δυνατότητα για μια ολοκληρωμένη μεθοδολογία ανοίγματος του καταστήματος, να διαθέτουμε το κατάλληλο προϊοντικό μείγμα προς το κοινό μας και να υλοποιήσουμε δοκιμασμένες στρατηγικές ανάπτυξης που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε ένα δυναμικό ξεκίνημα και  μια συνεχώς ανοδική πορεία, έχοντας μόνιμη καθοδήγηση και συνεχή υποστήριξη.

Η Κέρκυρα δεν είναι μόνο μια τουριστική περιοχή με μεγάλη κίνηση και συνεχόμενη ροή επισκεπτών, αλλά είναι και ένα νησί με ιδιαίτερη κουλτούρα, με ανθρώπους που αναζητούν και είναι έτοιμοι να δεχτούν πρωτότυπες και ξεχωριστές προτάσεις όπως αυτή που προσφέρει το Hans and Gretel.

Επίσης η αναγνωρισιμότητα που έχει επιτύχει το brand σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η ποιότητα προϊόντων & υπηρεσιών, το ιδιαίτερο προϊοντικό μείγμα, το δοκιμασμένο και ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο και βέβαια η μοναδικότητα του concept, είναι μερικοί από τους παράγοντες που έκριναν την επιλογή μας.

Hans and Gretel FranchiseΠώς σας υποδέχθηκε η τοπική αγορά, ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις;

Η κοινωνία της Κέρκυρας μας αγκάλιασε με πολύ αγάπη πριν καλά-καλά ανοίξουμε το κατάστημα, καθώς όπως σας είπαμε το brand έχει υψηλή αναγνωρισιμότητα και το κοινό ξέρει τι μπορούμε να του προσφέρουμε!  Βρίσκαμε σημειώματα και ζωγραφιές  με εκδηλώσεις αγάπης, αλλά και ανυπομονησίας σχετικά με το άνοιγμα του καταστήματος! Και βέβαια από τις πρώτες ημέρες που ανοίξαμε, ο κόσμος έσπευσε στο κατάστημα και συνεχίζει με σταθερά αυξημένη ροή.

Hans and Gretel FranchiseΓιατί να επιλέξει κανείς να ενταχθεί στο δίκτυο Hans & Gretel;

Αφενός, γιατί είναι ένα μοναδικό concept, καθώς δεν υπάρχει αντίστοιχη παραμυθένια take – away πρόταση. Επίσης, είναι ένα concept στο οποίο χαίρεσαι να συμμετέχεις με οποιοδήποτε τρόπο, ως επισκέπτης, εργαζόμενος, συνεργάτης – είπαμε είμαστε όλοι λίγο παιδιά μέσα μας. Αν και στα πρώτα του βήματα, η μεγάλη αποδοχή του brand που έχει ήδη χτίστει και η φιλική προσέγγιση της ομάδας του Hans & Gretel, με όραμα και πάθος μας έπεισε ότι ήταν η σωστή επιλογή για εμάς. Μια επιλογή που έχει τα απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία και ταυτόχρονα, μας κάνει να περνάμε καλά!

Επικοινωνήστε μαζί μας